Permís Cotxe

B

Permís per a turismes B

Consulta Preus i Matricula’t-hi Online

Consulta calendari del curs

El permís B habilita a tota persona major de 18 anys per la conducció de vehicles amb una massa màxima autoritzada que no excedeixi els 3.500kg i amb un màxim nombre depassatgers de 9 incloent el propi conductor.

En l’apartat teòric d’aquest curs s’imparteixen vàries classes diàries, tant de matímigdia o detarda, a les quals l’assistència es voluntària i es pot acudir a qualsevol de les horesprogramades en qualsevol dels nostres centres. Aquestes hores es poden consultar especificades per cada centre en l’apartat contactar d’aquesta página web. El temari a cada hora es rotatiu, es a dir, el temari es diferent cada hora. Una vegada que et matriculis, pots començar a estudiar immediatament els nostres centres.
De manera regular, es programen també cursos amb horari intensiu i de durada aproximada 15 dies laborables per obtenir el permís en el mínim temps possible.

També permet conduir:

  • Vehicles que arrosseguin remolcs lleugers (màxim 750kg).
  • Tricicles i quadricicles de motor amb una potència superior a 15kW, sempre i quan es tinguin 21 anys complerts.
  • Ciclomotors i vehicles per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Qualsevol vehicle especial o conjunt. Els vehicles especials no agrícoles limitats a 40km/h i 3.500kg de massa màxima autoritzada.
  • Les motocicletes que permet el permís A1 amb les condicions de tenir més de 3 anys d’antiguitat i no surti del territori espanyol.

L’examen de la “Dirección General de Tráfico” consta de dues parts:

  • La primera part és un examen teòric que consta de 30 preguntes tipus test, en 30 minuts, de les quals es poden errar fins a tres preguntes.
  • La segona part és pràctica i consta de d’un examen de circulació en circuit obert. Per fer l’examen cal haver superat les proves teòriques.

Per més informació o consultes de preus posi’s en contacte amb qualsevol dels nostres centres.