FORMACIÓ CONTINUADA CERTIFICAT D'APTITUD PROFESSIONAL (CAP)

MODALITAT

Presencial

DURADA DEL CURS

CAP INICIAL 140 hores (inclòs descans)

CAP CONTINUA 35 hores (inclòs descans)

DIRIGIT A:

Dirigit a professionals del sector del transport de mercaderies per carretera o de viatgers que necessitin obtenir el certificat d’aptitud professional de mercaderies per carretera o de viatgers (CAP).

El Certificat d’Aptitud Professional (CAP) és una titulació obligatòria per a conductors de mercaderies i viatgers (camió i autobús). (C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E) per empreses situades en qualsevol estat de la Unió Europea.

OBJECTIUS:

 • Aplicar la legislació vigent per al Transport de Mercaderies per Carretera o de Viatgers.
 • Sensibilitzar als conductors.
 • Formar als conductors para actuar en cas d’emergència.
 • Salut, seguretat viària, servei i logística.
 • Preparar als alumnes per obtenir el certificat d’aptitud professional que requereix la nova formació obligatòria de la Unió Europea.

CONTINGUTS:

Adaptació de l’actual sistema de formació, als requeriments específics del Reial Decret 1032/2007, de 20 de juliol, pel qual es regula la qualificació inicial i la formació contínua dels conductors de determinats vehicles destinats al transport per carretera.

ARA POTS RENOVAR EL TEU CERTIFICAT D’APTITUD PROFESSIONAL (CAP) UN ANY ABANS QUE ET COMPLEIXI I ES RESPECTARÀ LA DATA DE VENCIMENT ACTUAL.

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de INVERGON CATALUNYA SL amb CIF B43024397 i domicili social situat a FARINA 22 08840, VILADECANS (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, INVERGON CATALUNYA SL informa que les dades seran conservades durant el
  termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  INVERGON CATALUNYA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que INVERGON CATALUNYA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@goncalformacio.es.

  Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula