Quan ens desplacem amb un vehicle, no som conscients dels riscos que impliquen aquests desplaçaments i que en qualsevol moment tots podem tenir un accident.

La majoria de les vegades, conduïm de forma autòmata i no ens parem a pensar que en la carretera poden sortir imprevistos, augmentant així el risc d’accident. Per reduir-los, una bona consciència de la situació amb una bona formació ens farà estar més segurs per reduir l’accidentalitat.

En les empreses, els accidents “in itinere” provoquen una quantitat important de baixes laborals. Millorar l’atenció al volant, la seva posició, conèixer les tècniques de conducció, els factors de risc a la carretera (alcohol, drogues, distracció, etc.), són aspectes que es tracten als nostres cursos de conscienciació i educació en seguretat viària per empreses.

Cursos que impartim en la mateixa empresa o en les nostres instal·lacions, que inclouen l’aplicació de les tècniques en circuits o amb simuladors. Impliquem als assistents a participar, sent uns cursos entretinguts i lúdics a on l’empleat rep la formació de manera grata i eficaç per poder posar en pràctica aquests coneixements cada dia en els seus desplaçaments, sigui per a la vida professional o personal.

Aquesta formació sobre la Seguretat Viària, pot estar bonificada i com a conseqüència, beneficiar-se d’una reducció del cost per l’empresa.

Si esteu interessats a rebre més informació dels nostres cursos de seguretat viària, podeu emplenar el qüestionari de contacte o trucar-nos al telèfon 932803836 a on t’atendrem personalment.

Gohttp://932803836ncal Formació
Cornellà / Viladecans, 7 octubre 2022