El títol de Competència Professional per al transport de mercaderies, més conegut com a Títol de Transportista, és una acreditació indispensable per a aquelles persones que vulguin dedicar-se professionalment al transport de mercaderies a Espanya i a la Unió Europea.

Aquest títol s’atorga després de superar una sèrie d’exàmens que acrediten el coneixement i la capacitació tècnica necessària per exercir aquesta professió. Entre les matèries que s’avaluen en aquests exàmens es troben la normativa aplicable al transport de mercaderies, la seguretat en carretera, la gestió de flotes, l’atenció al client i la resolució de conflictes, entre altres.

A Goncal Formació, som conscients de la importància que té aquest títol per al desenvolupament d’una carrera professional en l’àmbit del transport, per la qual cosa oferim una formació completa i personalitzada per poder garantir l’èxit en l’obtenció de l’acreditació.

Disposem d’un equip de professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector del transport, que t’acompanya durant tot el procés formatiu.

Aquí trobaràs tota la informació detallada sobre els nostres serveis de formació i assessorament en l’àmbit del transport de mercaderies, així com les característiques del Títol de Transportista i els requisits necessaris per obtenir-lo.

El nostre compromís és oferir-te una formació personalitzada, adaptada a les teves necessitats i horaris, que et permeti assolir l’acreditació necessària per desenvolupar una carrera professional en l’àmbit del transport de mercaderies.

Visita la nostra pàgina web i descobreix tot el que podem oferir-te per a la teva formació en el transport.

Consulta les dates dels Cursos Subvencionats. Reserva ràpidament perquè les places són limitades.

T’esperem!

Goncal Formació
Cornellà de Llobregat, 8 juny 2023