Quan arriba l’època de les vacances, moltes persones comencen a planificar el seu temps lliure per relaxar-se i gaudir d’activitats diferents. Però, per als professionals del transport, les vacances poden ser una oportunitat per a la formació i l’obtenció de títols que els ajudaran a millorar les seves habilitats i oportunitats laborals. A Goncal Formació, som una empresa especialitzada en cursos per a transportistes i oferim una àmplia gamma de programes que inclouen cursos CAP, cursos ADR, cursos de mercaderies perilloses, títols de competència professional de transportista, també denominat títol de gestor de transport, i altres cursos.

Els cursos CAP (Certificat d’Aptitud Professional) són obligatoris i essencials per als conductors professionals. Aquests cursos ofereixen formació específica sobre normativa, seguretat viària, logística i altres aspectes rellevants per a la feina del transportista. Amb un curs CAP, els professionals del transport poden millorar les seves habilitats i conèixer les últimes normatives i pràctiques del sector, la qual cosa els permetrà complir amb èxit les seves responsabilitats i assegurar la seguretat de les seves rutes.

Els cursos ADR són imprescindibles per als conductors que transporten mercaderies perilloses. Aquesta formació els proporciona els coneixements necessaris per manipular, emmagatzemar i transportar aquest tipus de mercaderies de manera segura i en conformitat amb la legislació vigent. Amb un curs ADR, els professionals del transport poden adquirir les habilitats necessàries per prevenir accidents i minimitzar els riscos associats al transport de substàncies perilloses.

Un altre programa important que ofereix Goncal Formació és el títol de competència professional de transportista. Aquest títol és obligatori per a aquells que vulguin treballar com a conductors professionals i vulguin obrir el seu propi negoci de transport. A través d’aquesta formació, els aspirants al títol aprenen sobre aspectes clau com ara la legislació del transport, la gestió empresarial, els aspectes financers i els drets i deures dels transportistes. Aquest títol és fonamental per acreditar la capacitació i la professionalitat dels transportistes. També proporciona els coneixements necessaris per gestionar una empresa de transport, inclòs el control de costos, la logística, les rutes òptimes, la gestió de la flota i altres aspectes relacionats amb l’administració d’un negoci de transport eficient.

En conclusió, les vacances poden ser una oportunitat perfecta per als professionals del transport per millorar les seves habilitats i obtenir títols importants com els cursos CAP, cursos ADR, títols de competència professional de transportista (gestor de transport).

Goncal Formació

Cornellà de Llob., 27 juny 2023