Aquest mes de juny, Logística Tándem i Goncal Formació hem establert un acord de col·laboració amb el propòsit de crear un cercle professional per a buscar la millor manera de formar presents i futurs professionals del sector del transport de mercaderies i al mateix temps facilitar als nous professionals l’accés a l’activitat del transport de mercaderies per carretera.

Logística Tándem és una empresa de transport de mercaderies, que ha implementat la seva pròpia plataforma digital per a oferir una extensa varietat de serveis de distribució i flota que s’adapten a les necessitats de cada circumstància.

Goncal Formació és un centre de formació especialitzat en la formació de conductors professionals del transport de mercaderies per carretera.

Amb aquest acord, es dona l’oportunitat a aquells transportistes que han superat els processos de formació a Goncal Formació, de continuar amb una orientació professional i l’opció de continuar treballant amb la plataforma digital de Logística Tándem, donant un impuls a la seva activitat cap a la digitalització, plena d’avantatges i beneficis on els emprenedors del sector mai se sentiran sols.

Tot el necessari per a ser un professional de transport en carretera.

Logística Tándem / Goncal Formació
Viladecans, 28 juny 2022