És una realitat, utilitzar el mòbil dins del cotxe pot resultar car. No parlem només per la retirada de punts o la sanció econòmica a la qual t’exposes.

Davant del consum d’alcohol, drogues o la velocitat, les distraccions s’han convertit en la primera causa d’accident mortal a Catalunya, i moltes d’elles es deuen a la utilització del telèfon mòbil, sigui per realitzar alguna trucada o enviar algun missatge.

Actualment, la sanció per utilitzar el telèfon mòbil al volant suposa una retirada de 3 punts i una sanció econòmica de 200 €. Recentment, es planteja la possibilitat de pujar la sanció i passar de retirar 3 punts a retirar de 4 a 6 depenent de cada cas. També s’està valorant la possibilitat d’eliminar les sancions si el telèfon mòbil s’està utilitzant en un semàfor amb el cotxe totalment parat.

A Goncal Formació ens agrada estar al dia de les últimes notícies relacionades amb la conducció i seguretat viària. Us recordem que podeu accedir al nostre curs per a la prevenció de riscos laborals relacionats amb la conducció.

Si necessiteu serveis d’autoescola o formació, podeu contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari  o trucar-nos directament al 936581400 (Viladecans) o al 932803836 (Cornellà de Llobregat).

Goncal Formació
Cornellà / Viladecans, 17 d’octubre de 2018