A Goncal Formació, hem iniciat una nova etapa. Amb l’actualització de la nostra pàgina web, comencem a fer realitat la nostra Transformació Digital que anirà dia a dia incorporant millores que ens permetin situar-nos com una empresa a on els nostres clients siguin el centre de la nostra activitat.

Farem de la nostra comunicació i de la presència cada vegada més activa a internet, una activitat constant que ens permetrà arribar més i millor a les persones que des de l’any 1965 ens ha donat la seva confiança com a Centre de Formació i Autoescola.

Actualment disposem de dos centres de formació a Cornellà i Viladecans, donant cobertura formativa a tot el Baix Llobregat.

Actualment els nostres serveis estan vinculats a la formació per obtenir els permisos de conduir professionals, de cotxe i moto, certificats d’aptitud professional (CAP), autorització per al transport de matèries perilloses (ADR), altres formacions especifiques del sector del transport, tècniques de conducció eficient per a vehicles industrials i turismes, cursos per la recuperació de punts del carnet de conduir o qualsevol formació subvencionada tant adreçada a les persones en actiu com les que estan en situació d’atur.

Esperem la vostra participació. Salutacions.

Goncal Formació

Viladecans, 17 setembre de 2018